Tu ste: Home // Glazba // ZbeLeTron slavi rođendan

ZbeLeTron slavi rođendan

U četvrtak, 20. siječnja, Chakkina birtija u Mediki ugošćuje drugi rođendan ZbeLeTrona. Gay i straight friendly partyji na kojima muziku puštaju isključivo žene, u namjeri degetoizacije LGBTIQ populacije svoj su kultni status stekli u Funk klubu u Tkalčićevoj. Na „rođendansko drpanje party” u Mediku pozivaju vas DJ-ice Tzayka, J.Zlo i Nora.

Ako već ne donesete rođendanski poklon (a ulaz jest besplatan!), djevojke vam nude da pokoji poklon – odnesete. ZbeLeTron i Queer.hr ekipa prvi će se put prodavati na aukciji. Ako pak niste za nošenje kući živoga stvora, moći ćete pribaviti koji bedž, CD ili poster. Plesačko-alkoholna euforija zajamčena.

U svom stilu, ZbeLeTronke se pozivaju na medijsku percepciju dvogodišnjaka koju treba imati na umu: “Oni su privlačni, lukavi, insipirativni i razigarni, ali su i tvrdoglavi, sebični, naporni i razdražujući. Možda je i to razlog zbog kojega ovu godinu smatraju i najboljom i najgorom. Ali svadljivi, koliko to samo dvogodišnjaci mogu biti, ozbiljni su u namjerama da vam ugode. I konačno, to ide vama u korist. Dakle, budite dosljedni, strpljivi, i iznad svega zadržite smisao za humor.”Komentiraj

*


Copyright © 2012 Kupus.net. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.