Tu ste: Home // Glazba // Uputite se na teritorije izgubljene teorije!

Uputite se na teritorije izgubljene teorije!

lost_theory_festivalJučer je otvorio vrata za posjetitelje, a sutra će im početi i svirati – Lost Theory Festival u ličkom selu Deringaj kraj Gračaca održava se peti put, i traje do 17. kolovoza!

Što sve možete raditi na ovom multimedijalnom i ekološki osviještenom događaju? Slušajte glazbu. Na četiri pozornice. Gledajte filmove. Psihodelične. Bubnjajte. Jedite prirodno. Reciklirajte umjetno.

get_lostIzradite didgeridoo. Upoznajte se s permakulturom. Raspravljajte o šamanskom transu. Kontemplirajte o psihoterapiji. Naučite se liječiti travama ili zvukom. Hipnotizirajte se. Saznajte kako kanabisom poboljšati planet. Naučite lucidno sanjati. Meditirajte mantrajući ili uz zvukove gonga. Savladajte akrojogu.

U takozvanom rastućem selu na odrastanju možete ostaviti svoje najmlađe. Uz cjelodnevni program koji sadrži sve od facepaintinga i žongliranja, preko pravljenja zmajeva i spomenara, do zabave u pustolovnom parku, i oni će učiti o važnosti recikliranja!

Na vratima same prirode, da ne kažemo kluba, ulaznice će stajati 135 Eura, ali 5 Eura dobijete natrag nakon što im po odlasku donesete punu vreću smeća.

O opsežnom festivalskom programu konzultirajte se na stranicama festivala, a onda šator pod ruku, možda i mrežu za razapeti preko potoka, pa u potragu za izgubljenim teritorijima i teorijama!Komentiraj

*


Copyright © 2012 Kupus.net. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.