Tu ste: Home // Film // Tri kćeri u borbi za prihvaćanje

Tri kćeri u borbi za prihvaćanje

ti_mene_nosis_vU kino distribuciju 28. svibnja kreće film redateljice Ivone Juke Ti mene nosiš za koji su scenarij zajednički napisale i Ivona i njena sestra Anita Juka, ujedno i producentica filma. Ivoni Juki ovo je prvi dugometražni film, a do sada je pažnju skrenula odličnim dokumentarnim filmom o svakodnevici zatvorenika „Što sa sobom preko dana“.

Dora je zanemarena djevojčica koja mašta postati nogometna menadžerica. Uzor pronalazi u Zdravku Mamiću, nogometnom menadžeru i sportskom direktoru Dinama. Dane provodi na internetu, pomno proučava lik i djelo Zdravka Mamića i upija sadržaje koji nisu primjereni djetetu: o korupciji, suđenjima i sukobima unutar nogometnog svijeta. U njezin se život iznenada vraća otac odmetnik s kojim uspostavlja blizak odnos. Ives, redateljica sapunica, brine se o ocu koji ima Alzheimer. Njezin život je ispunjen nebrojenim sitnim obavezama koje je iscrpljuju i ne ostavljaju joj ni malo slobodnog vremena, čak niti za odmor. Režira dnevnu popularnu sapunicu, a navečer se vraća kući k ocu koji ju ponekad ne prepoznaje. Kako gubi oca, sve više gubi i tlo pod nogama. Nataša, uspješna producentica sapunice, očekuje dijete. Kad joj se uz nagomilane probleme iz prošlosti pojave još teži, želi se suočiti s ocem s kojim je prekinula sve veze. Tri kćeri bore se za prihvaćanje, iskupljenje  i nove prilike.

Direktor fotografije je Mario Oljača, montažer Vladimir Gojun, glazbu je napisao Teho Teardo, scenograf je Ivan Ivan, kostimografkinja Ivana Zozoli Vargović, a glave uloge tumače: Lana Barić, Nataša Dorčić, Nataša Janjić, Helena Beljan, Vojislav Brajović, Sebastian Cavazza, Goran Hajduković, Vedran Mlikota, Filip Križan, Kruno Šarić i Juraj Dabić. 

 Komentiraj

*


Copyright © 2012 Kupus.net. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.