Tu ste: Home // Glazba // Kupusište // Retro vikend u Rovinju

Retro vikend u Rovinju

Dolce_VitaTreću godinu za redom romantični Rovinj odijeva nostalgiju. Od 11. do 14. lipnja festival Dolce Vita u prvi će plan dovesti vintage kulturu, iz koje je probran samo najbolji hedonistički šlag na torti pedesetih i šezdesetih godina, kad se, iz današnje perspektive osobito, svijet činio daleko ljepšim, stiliziranijim i još nezagađenim modernim brigama.

Dolce_Vita2Jest će se, pit će se, plesat će se, slušat će se glazba, gledati burleska, polirati oldtajmeri i vespe… Kao da sutra (sedamdesete, osamdesete, devedesete…) ne postoji! Pin up djevojke razotkrivat će tajne šminke, a sve poznatiji The Barbers tradiciju muškog brijanja!

Glazbeni program poseban je magnet za ljubitelje swinga, rock’n’rolla i rhythm’n’bluesa. Bit će tu karizmatični britanski pjevač, pijanist i gitarist Mike Sanchez, šarmantno ironične talijanske dive Ladyvette, njihovi sunarodnjaci Sugar Daddy & the Cereal Killers i Twist And Shout!, bečki dječaci i djevojčice iz The Juke Joint Royals, domaće snage Swingersi s Robertom Marekovićem i Johnny and His Rockin’ Tunes s Mariom Petrekovićem, te DJ lista na kojoj će se naći i sam osnivač festivala Tomo Ricov.

Uskočite u vremeplov, jer za četiri dana vraća se 2016., bez svega onoga na što će vas podsjetiti ovaj intenzivni rovinjski tulum!Komentiraj

*


Copyright © 2012 Kupus.net. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.