Tu ste: Home // Kolumne // Seks i gad // Rekordni broj močenja

Rekordni broj močenja

Bila je to namjerna pogreška grafičkog dizajnera. Intervju sa saborskim zastupnikom Tončijem Tadićem u Slobodnoj Dalmaciji nipošto nije naslovljen kao proizvod tipfelera ili lapsusa. Jer teško je zamisliti da je ruka tipkačice čak dvaput promašila ispravno slovo. M je postalo n, ć je postalo č. Ozbiljan intervju o uspjehu hrvatske turističke sezone čiji me naslov (plod prljavih misli zločestog djelatnika na prijelomu) doista potaknuo na razmišljanje. Jebu li ti turisti išta na tom našem čudnom Jadranu?

Saborski zastupnik kaže da Hrvatska i dalje broji noćenja umjesto da broji dolare. Opet, jasno je da jedno močenje košta više od jednog noćenja. Recimo, za noćenje u apartmanu dat ćete maksimalno 25 Eura po osobi, a i to će značiti da vas je “dobroćudni” gazda poželio opljačkati. Na drugoj strani, umočiti za 25 Eura možete samo neku jadnu fufu. S 50 Eura, e tu već možete računati na kvalitetu. Zato je posve opravdan Tadićev apel da, umjesto noćenja, Hrvatska počne brojati dolare. Zastupnik nije imao na umu iznajmljivanje vlažnih međunožnih plaža za sidrenje barkama i barbama, ali jasno je da je bio na dobrome tragu.

Sex sells, što dobro kuže i u Novalji na Pagu. Ležim u istarskoj hladovini i sve gledam kako iz svih novina skače Novalja ovo, Novalja ono… Kao, dobili smo hrvatsku Ibizu. Sex, drugs, techno’n’house. Svećenik se navodno žali da se klinci seksaju usred grada. Građani mu poručuju da zažmiri na jedno oko, jer jebači i jebačice troše novac. A treba preživjeti zimu. Što oni bolje plate apartmane, hranu i ostale užitke u Novalji, to će stanovnicima biti bolje. Što njima bude bolje, i svećenikova će škrabljica na nedjeljnoj misi u jesen biti teža.

Sve me te priče o Novalji mame da zbrišem iz Istre. Ipak ne treba slijediti kitu uvijek, nije to nužno najbolji putokaz. Recimo, bila mi je to pouka kad sam prošli tjedan čak iznajmio hotelsku sobu. Da,da. Pravu hotelsku s mini-barom i pogledom na borike. S ručnicima koji mirišu na varekinu i zahodskom školjkom koja je dezinficirana za moju zaštitu. S daljinskim upravljačem za televizor i klimom na ručno paljenje. S doručkom na koji ne smiješ zakasniti i kavom koja se plaća ekstra.

Uglavnom, htjedoh reći da ne uspijem baš svaku noć upecati neku. Znam da neki misle da bih morao biti faca jamačno, ali omakne mi se, čak često, da noć bude suha. Onda se družim sa svojom rukom. Vrlo se obilno družim s njom. To su vruće noći u kojima pokušavam doznati rekord svojih močenja. Koliko puta mogu ejakulirat i koliko intenzivno štrca. Osam. Zašto ne mogu toliko puta s curom, u pičku materinu? U čemu je problem? Zašto me vlastita ruka uzbuđuje više od preplanule Francuskinje? Am I weird or what?

Nisam dugo boravio u hotelu. Nevjerojatno mi je da čak kad sam uspio upecat novu neki dan, morao sam je u autu negdje kraj mora. Stroga recepcionerka s naočalama Carle del Ponte rekla je ne, ne, da se posjete primaju u lobiju. Kad sam, nakon prepirke, razljućen povukao curu (naša neka, besramna), posjeo ju u fotelju tik pred recepcijom, izvadio kitu i ponudio na pušenje, stroga recepcionerka s naočalama Carle del Ponte nije mogla doći k sebi.

– Gospodine! Ovo nije ni mjesto ni vrijeme…

– Koji kurac hoćeš? Jesam platio sobu ili nisam? Posjete u lobiju? Kakve jebene posjete u lobiju??? Evo ti posjete u lobiju!

Morali smo izletjeti, bio sam ljut. Drugi dan sam napustio taj hotel ozbiljno misleći na Novalju, mjesto gdje su i svećenici tolerantniji od recepcionerki. Vidjet ću još. Samo da ne moram biti u nečem ovakvom – hotelu koji brižno prebrojava čokoladice u mini-baru, a čiji ručnici sigurno pište na izlazu. Nevjerojatna nesusretljivost prema nekom tko se htio pojebat. Za osvetu sam obje mini votke izlio u svoju pol-litrenku, a njihove bočice napunio vodom. I rekao da nisam ništa konzumirao. Lagao sam, da!

Nisu htjeli ostvariti rekordan broj ni noćenja, ni močenja. Ili su možda baš to htjeli. Zbog preagresivne želje da i dama plati noćenje (iako je došla samo na močenje), izgubili su i gospodina i damu. Osim toga, soba je i tako bila jednokrevetna, pa bih morao selit u drugu sobu sve da sam bio toliki kreten da prihvatim ponudu recepcionerke da se i dama prijavi.

Naši hoteli eto ohrabruju kopulaciju samo između gostiju hotela, nikako ne smijete ševiti se s nekim izvana. E a da biram između već prijavljenih gostiju, to bi onda bilo u redu. Glupost. Hoteli pokušavaju uzeti svoj komadić prostitucijskog kolača. Naplaćuju seks. Svodnici, kažem.Komentiraj

*


Copyright © 2012 Kupus.net. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.