Tu ste: Home // Film // Ralje napale kupače na Šalati

Ralje napale kupače na Šalati

MFF_ralje_photo_by_Nina_DjurdjevicJoš jedna u nizu skrivenih projekcija Motovun Film Festivala van Motovuna dogodila se sinoć, i to na zagrebačkom kupalištu Šalata. Četristotinjak Zagrepčana okupilo se na do zadnjeg trena skrivanoj lokaciji kako bi uživali u kultnom filmu Stevena Spielberga „Ralje“, četiri desetljeća nakon njegova nastanka. Neki u bazeni, neki na plastičnim stolcima, stariji su se posjetitelji vratili velikoj bijeloj psini iz filmskih sjećanja svoje mladosti, a mlađi možda i prvi put svjedočili ovom neponovljivom trileru od kojeg se ledi krv u žilama, kao da ste i sami u bazenu punom morskih pasa.

MFF_ralje2_photo_by_Nina_Djurdjevic

Psina je napala nenadano i pokraj bazena
ostavila trupla 400-tinjak žrtava

Šatoraši sigurni od morskih pasa

I ova skrivena projekcija nastavak je promocije osamnaestog izdanja filmskog festivala koji će se na poznatom istarskom brdu dogoditi od 25. do 29. srpnja. Bit će tamo 120 filmova koji se jednog dana nadaju doseći kultni status „Ralja“, neki koje je već prepoznao Cannes, Venecija ili Tribeca. Moto 18. MFF-a je „Punoljetni smo – gledamo što hoćemo i radimo što hoćemo“, pa osim filmova obećaje i brdo zabavnih sadržaja.

Još uvijek su u prodaji i ‘pinklec na rame’ kompleti uz koje motovunski šatoraši ne mogu ostvariti povlastice poput onih iz Savske, ali za 350 kuna dobit će šator za dvije osobe i 10 filmskih ulaznica! Motovun možda nije na samoj morskoj obali, ali ako ste iole povjerovali „Raljama“, možda plažu ove godine možete preskočiti i zamijeniti nekim drugim, manje opasnim, a više opasno dobrim uzbuđenjima – na suhom.Komentiraj

*


Copyright © 2012 Kupus.net. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.