Tu ste: Home // Glazba // Pistolero tulum s Hedfluxom

Pistolero tulum s Hedfluxom

Pistolero na svoj novi tulum 15. siječnja u Mediku dovodi Hedfluxa, pravim imenom Stevea Younga. Ovaj eksponirani breakbeat producent iz Norwicha u Engleskoj vraća se zagrebačkom partyju nakon godinu dana, podršku će mu pružati Kirg, Zmayo, Pelks, Akira i Lindarski, dok će videom baratati Tanja i 400 zečeva, te Wild Bronco.

Otkad se na sceni pojavio s „Music is My Weapon”, Hedflux se etablirao sa svojim osobitim žanrovskim fuzijama breakbeata i psihodeličnog tech-funka. Nakon uspješnih objava za Sinister i Breakin’ Even Records, od 2009. objavljuje za Broken Robot Records. Na nastupima po festivalima kao što su Glade, Waveform, NewFoundLand i iBreaks, te brojnim europskim klubovima, pojavljivao se uz umjetnike koji su i njega samog najviše inspirirali (Shpongle, Elite Force, Eat Static, Far Too Loud, Headroom, Nagual Sound Experiment). Hedfluxove stvari ili remiksevi mogu se pronaći i pod etiketama Lot49, Dead Famous Recordings, U&A… U travnju 2010. njegova pjesma „Mindcell” nije se skidala s vrhova breaks i ne samo breaks ljestvica.

Pistolero je DJ/VJ kolektiv koji od 2005. godine radi na promociji breakbeata i njegovih fuzija sa srodnim glazbenim pravcima. Tulum 15. siječnja u Mediki počinje u 22 sata, upad do ponoći je 40 kuna, a poslije ponoći 50.Komentiraj

*


Copyright © 2012 Kupus.net. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.