Tu ste: Home // Kupusište // Likovnost // Putovanja // Pipeaway.com – Kupusov urednik u novim pustolovinama

Pipeaway.com – Kupusov urednik u novim pustolovinama

Pipeaway, logo travel bloga Ivana KraljaIako je Kupus.net prestao s radom u kolovozu 2015. godine, njegov urednik nije prestao s medijskim aktivnostima. U ožujku 2017. Ivan Kralj pokrenuo je putnički blog Pipeaway.com, na engleskome jeziku.

Posjetiteljica Nacionalne galerije Indonezije u Jakarti pretrčava preko izloženog umjetničkog rada kako bi njezina prijateljica snimila fotografiju, photo by Ivan KraljNa stranicama www.pipeaway.com Ivan redovito objavljuje fotoreportaže s putovanja Europom, Azijom, a uskoro i Afrikom. U egidi bloga stoji da isti „mapira iznimne ljude, mjesta i strasti“, a taj je zadatak nekadašnjeg Kupusova urednika vodio od Japana do Belgije, od Dubrovnika do Kuala Lumpura!

Uz intervjue, tu su i osobni osvrti na razne putničke situacije, kao i praktični savjeti za putnike poput onog koji kaže koje sjedalo odabrati u avionu. Najviralniji članak koji je Pipeaway objavio u 2017.-toj ipak je bio onaj iz kulture! Iz Nacionalne galerije Indonezije u Jakarti Ivan je donio priču o manjkavom osiguranju kulturne ustanove zbog kojeg su dvije mlade posjetiteljice prekršile sva pravila ponašanja u galeriji i, radi selfija, među ostalim, i trčale preko izloženih umjetničkih radova. Fotografije su ih učinile internetskim antizvijezdama, uskomešao se i kulturni život indonezijske metropole, a galerija je dala naslutiti da će poboljšati uvjete u kojima se izlažu likovna djela.

Na Pipeaway-ju možete pronaći brojne zanimljive sadržaje koji će širiti vaše horizonte i u eri bez Kupus.neta. Čitamo se!Komentiraj

*


Copyright © 2012 Kupus.net. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.