Tu ste: Home // Glazba // Norveški electro body music preuzima Boogaloo

Norveški electro body music preuzima Boogaloo

Ono što je prvotno trebao biti tek treći koncertni nastup norveških zvijezda Combichrist pretvorilo se u pravi mali festival alternativnog dijela kraljevine sa sjevera Europe. Uz kultnog Mortiisa, za drugu predgrupu energičnom electro/industrial bendu potvrđen je Substaat.

Zagrebački klub Boogaloo tako će 5. ožujka uzdrmati skandinavski electro body music prvoborci, ali uz zagrijavanje šest DJ-eva na dva floora. Listu će podebljati Slovenci (Urbanus, Mateva, Klinge) i Hrvati (Hellmanager, Alen i Red Lilly).

Combichrist se u Zagreb vraća nakon izlaska petog studijskog albuma „Making Monsters“ i velike europske turneje s Rammsteinom u sklopu koje su u ožujku 2010. zapalili 13.000 ljudi u zagrebačkoj Areni. Ovdašnji debi grupe dogodio se pak 2009. u Aquariusu.

Combichrist je u recentnom razdoblju ostvario i niz suradnji sa svjetski poznatim glazbenicima, a  tu se  između ostalog  posebno ističe ona s poznatim gitarističkim virtuozom Limp Bizkita, Wesom Borlandom. Isto tako, Combichrist se našao i na ekskluzivnom soundtracku za popularnu filmsku blockbuster franšizu „Underworld“.Komentiraj

*


Copyright © 2012 Kupus.net. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.