Tu ste: Home // Glazba // Močvara traži zvijezdu – finale

Močvara traži zvijezdu – finale

Petak, 21. siječnja, finalna je večer projekta „Močvara traži zvijezdu“. Pred modom televizijskih glazbenih natjecanja pokleknuo je i prisavski klub, pa su se tako na prethodnim susretima uz pivu i glazbu iskristalizirali finalisti: Ekt Ack i ChocoJazz iz Zagreba te Louder iz Varaždina.

Ovi „noise ratnici“, „čokoladne amazonke“ i „barokni grungeri“ imaju priliku osvojiti dva osmosatna termina u profesionalnom studiju za snimanje, te rock’n’roll kapsulom lansirati se u glazbeni svemir. Hoće li do zvijezda doista i doći, možete provjeriti u društvu posebnih gostiju prezimenjaka – Vilibalda Kovača (mladića koji je svoju reality titulu već osvojio) te neizostavnog Maria Kovača (s uobičajenim Štala miksom hitova).

Za prestižnu titulu natječaja „Močvara traži zvijezdu“ kandidati će se boriti “do zadnje kapi krvi, znoja i sperme”, najavili su organizatori. No kad su uvidjeli da nemaju svi sudionici jedno od navedenih oružja, u press releaseu izostavljena je sporna tekućina. Tko zna, možda ih upravo one pobijede – za prsa.

*

*Komentiraj

*


Copyright © 2012 Kupus.net. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.