naslovnica
kolumne
forum
kontakt
mikser / skandal
srce u sex shopu

 

anatomija ženske konstruktivnosti (10)
hrvatska poštanska banda
Jasmini Trifunović ponovno se digla kosa na glavi. Ne, nije bila kod frizera, već u banci. Hrvatskoj poštanskoj banci. U potrazi za zagubljenom božićnicom, na šalteru banke zahtijevala je vlastiti novac. Izgubila je dobrih sat vremena, ali ponos je ionako nemjerljiv u valuti.
pročitaj cijeli tekst
film
ljubav u doba hollywooda
Gabriel Garcia Marquez objekt je obožavanja čitateljske elite, ali i domaćica - gdje je, doduše manje izražen, pandan Paolu Coelhu. Kao i svaki hit-mejker (pogledajte samo kako je Huljić završio u vodama sapunica), prijetila mu je opasnost da se njegovo djelo ekranizira. I evo...
pročitaj cijeli tekst
mikser
pozdrav iz ukrajine I.
arhiva
Istok Europe znamo s televizije jer nam nekako nije usput, tvrdi Nataša Bodrožić. Zastala je na prvoj postaji puta prema Crnome moru (drugoj, ako brojimo i Budimpeštu u kojo jtreba presjesti). Izvještaj prvi vodi nas u Lavov.


Kupus.net je dobitnik nagrade Zlatno radio za najbolji hrvatski web 2004.
  (powered by 101)

kazalište
ples na operu

NATJEČAJI U KULTURI I OKO NJE

Deadline 20. lipnja: Natječaj za predstave


"Nula Nemo"
Svjetlana Gjoni
(V.B.Z., 2007.)


"Orašar" i "Alisa i Vivaldijeva četiri godišnja doba"
(Bulaja naklada, 2004. i 2005.)


Profesorica i mama
karaka.blog.hr


pročitaj cijeli tekst
Sigurno ste se kao mali smijali klaunu koji je u cirkusu pao na guzicu. Možda su vas nasmijavale i liječničke dijagnoze pred smrt Franje Tuđmana. Kod Anđele Bešlić puknuli ste od smijeha, a vatrogasaca na Kornatima i danas se rado sjetite. E, Nova TV zna što vas zanima. Čovjeka je srce izdalo u sexy shopu. Infarkt je ispraćen smijehom, čime novinari Siniše Svilana dokazuju kako za njih nijedna vijest nije precrna. Nasmijmo se zajedno!
likovnost
volite se posvuda
pročitaj cijeli tekst
"Arijadna na Naxosu" opera je Richarda Straussa, ali i naziv nove plesne predstave Marjane Krajač koja, nakon premijerne valentinovske izvedbe, u polukružnoj dvorani zagrebačkog IITD-a igra i 15., 16., 19. i 21. veljače.
"Najhrabrija i najinteligentnija izložba godine", napisao je The Guardian. Izložba "Seduced: Art and Sex from Antiquity to Now" u londonskoj galeriji Barbican produžila je u zadnjem tjednu radno vrijeme i do 22 sata navečer. Iskoristila je to i srpska spisateljica Biljana Kosmogina, te se upravo zadnjeg dana izložbe ukazala pred svim tim raskrečenim nogama, putenom kožom i asesoarom koji budi maštu. Izložba istražuje reprezentacije seksa u umjetnosti u razdoblju od dva tisućljeća.
pročitaj cijeli tekst

NAGRADNA IGRA

Kupus.net
trenutačno
ne dijeli ništa.
A zašto?


Kupus.net je izdašno
financiran od strane Ministarstva kulture RH

Kupus.net je dobitnik
Plakete RIWS Akademije
OSUP-a za 2006. godinu