naslovnica
kolumne
forum
kontakt
mikser / skandal
srce u sex shopu

 

kazalište
cirkus za razmišljanje
Suvremeni cirkus nije jednodimenzionalna parada fizičke spretnosti i nespretnosti. Predstavivši autore koji kritički oštro, čak i politički, promišljaju svijet u kojem živimo, Festival novog cirkusa je pokazao da cirkus ne postoji kao terapija "van svijeta", već da ga se isti itekako tiče.
pročitaj cijeli tekst
mikser
ciganke lete u nebo
"Bre, ja nisam peder, i neću da budem peder!", provalio je petogodišnjak, a autobusom se prolomio smijeh. Biljana Kosmogina, beogradska spisateljica, nabasala je  na simpatičnu ekipu u javnom prijevozu i poslala nam pričicu. Cigani pederi - stvarno politički nekorektno.
pročitaj cijeli tekst
anatomija ženske konstruktivnosti (9)
krave na putu
arhiva
Život je opasna stvar. Iz šumarka doleti metak i - cak. Jasmina Trifunović s pravom se zapitala zašto Utrinama ne trebaju kvartovski policajci. U idiličnoj atmosferi upravo ju kordon krava štiti od potencijalne kiše metaka.


Kupus.net je dobitnik nagrade Zlatno radio za najbolji hrvatski web 2004.
  (powered by 101)

kazalište
nešto oko smrti

NATJEČAJI U KULTURI I OKO NJE

Deadline 20. lipnja: Natječaj za predstave


"Nestali ljudi"
Ljiljana Filipović
(Profil, 2007.)


"Orašar" i "Alisa i Vivaldijeva četiri godišnja doba"
(Bulaja naklada, 2004. i 2005.)


Kamović
kamovic.blog.hr


pročitaj cijeli tekst
Sigurno ste se kao mali smijali klaunu koji je u cirkusu pao na guzicu. Možda su vas nasmijavale i liječničke dijagnoze pred smrt Franje Tuđmana. Kod Anđele Bešlić puknuli ste od smijeha, a vatrogasaca na Kornatima i danas se rado sjetite. E, Nova TV zna što vas zanima. Čovjeka je srce izdalo u sexy shopu. Infarkt je ispraćen smijehom, čime novinari Siniše Svilana dokazuju kako za njih nijedna vijest nije precrna. Nasmijmo se zajedno!
skandal
novo zatezanje alićeva lica
Nakon uspješnih gostovanja s predstavom "Almost" (Hrvatska, Austrija, Slovenija, Slovačka, Portugal) i nagrade za najboljeg mladog koreografa na Platformi 2007., autorica Sanja Tropp Fruehwald predstavlja se s novom solo koreografijom "Something to do with death", u sklopu "New faces, new dances" festivala, koproduciranom od strane VRUM kolektiva, SZENE Salzburg i Salzburg Experimental Academy of Dance. Predstava u Salzburgu igra 16. i 17. siječnja.
pročitaj cijeli tekst
Masni jastučići iz gornjih i donjih kapaka nisu još stigli biti ni zaboravljeni, a estetskom operacijom odstranjeni višak kože dobiti status relikvije, a evo, pomlađeni glumac Božidar Alić već ima problem s licem. Ne raspada mu se nos kao američkome pjevaču, već ga je navodno dopala ruka Branka Ivande, redatelja sapunice "Ponos Ratkajevih" u kojoj Alić glumi. Iako se Ivandina strana priče još očekuje, kontroverzni je glumac navodno porciju novog tretmana lica zaradio neprofesionalnim kašnjenjima na snimanja, kao i ekscesima kad se na njima pojavi. Ako je vjerovati kontroverznome glumcu, dijagnosticiran mu je potres i nagnječenje mozga.

NAGRADNA IGRA

Kupus.net
trenutačno
ne dijeli ništa.
A zašto?


Kupus.net je izdašno
financiran od strane Ministarstva kulture RH

Kupus.net je dobitnik
Plakete RIWS Akademije
OSUP-a za 2006. godinu