naslovnica
kolumne
forum
kontakt

film
usidjelicama pare

skandal
koncertna dvorana ulizinski
Biljeteri koncertne dvorane Vatroslav Lisinski na Arsenov su koncert zapriječili ulaz posjetiteljima koji su kasnili pet minuta uz obavijest da "do pauze nitko neće biti pušten na koncert zbog nazočnosti gradonačelnika i premijera". Jednoj je gospođi to objašnjeno i fizički...
pročitaj cijeli tekst
kazalište
proljeće je, a u itd-u nemir
Kazalište Studentskog centra nastavlja s dokazivanjem svojih produkcijskih ambicija. Kreativni nemir u ITD-u ponukao je i istraživački nemir Marka Sjekavice koji je, prije nego što je napisao osvrt, odlučio pogledati barem nisku ITD-ovih predstava.
pročitaj cijeli tekst
skandal / kazalište
plavci priveli zelenog
arhiva
Iako je FAKI performans Greenmana uredno prijavio, ništa nije moglo razuvjeriti mlade policajce da na umjetniku istreniraju strogoću. A što je skrivio? Donosimo opis cijelog događaja i ekskluzivne fotografije.


Kupus.net je dobitnik nagrade Zlatno radio za najbolji hrvatski web 2004.
  (powered by 101)

kazalište
kelkope i spektakl


"U tvom zagrljaju (...) "
Krešimir Pintarić
(Profil, Zagreb, 2008.)


"Orašar" i "Alisa i Vivaldijeva četiri godišnja doba"
(Bulaja naklada, 2004. i 2005.)


igramilijuna
igramilijuna.bloger.hr


pročitaj cijeli tekst
anatomija ženske konstruktivnosti (12)
kud oftalmolozi okom...
... tud naša Jasmina skokom. Pa nije ni ona luda da bi propustila gratis vikend u jednom od najluksuznijih dubrovačkih hotela. Kod Štroka su, svjedočila je na svoje oči, čak i bube zlatne, pa onda zamislite svu silinu dojma koji je iz suverene žene s tek penthouseom u utrinskoj limenci morao progovoriti kad se susrela s mekanim frotirnim papučama, ljubičastim vodicama koje krijepe tijelo i duh ili ležaljkama kroz koje ne propadaju čak ni oni koji obrste cijeli bogato servirani švedski stol za doručak. Imala je naša Jasmina zamjerki na WC četku, ali oprostila je Štroku tu malu mrlju na inače ugodnom kakanju.
Kelkope, jedini hrvatski profesionalni jazz dance ansambl, 15. lipnja u Tvornici će predstaviti svoju frišku godišnju produkciju. Dvosatni plesni spektakl nikako ne treba propustiti, tvrde Kelkope obećavajući neponovljivu plesnu energiju.
pročitaj cijeli tekst
Veliku nagradu 18. Animafesta, u konkurenciji 94 filma iz cijelog svijeta, zbog "originalnog i jedinstvenog grafičkog stila i režije koja nas odvlači u sumoran svijet dvaju neprilagođenih likova" odnijele su "Sestre Pearce" Luisa Cooka. Priča o oronulim starim usidjelicama na pustom otoku, čiju produkciju potpisuje poznati londonski Aardman studo, donijela je autorima festivalsku statuu i 2500 eura kešovine.

NAGRADNA IGRA

Kupus.net
trenutačno
ne dijeli ništa.
A zašto?


Kupus.net je izdašno
financiran od strane Ministarstva kulture RH
i Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Grada Zagreba


Kupus.net je dobitnik
Plakete RIWS Akademije
OSUP-a za 2006. godinu