naslovnica
kolumne
forum
kontakt
mikser / skandal
srce u sex shopu

 

kazalište
cirkus za razmišljanje
Suvremeni cirkus nije jednodimenzionalna parada fizičke spretnosti i nespretnosti. Predstavivši autore koji kritički oštro, čak i politički, promišljaju svijet u kojem živimo, Festival novog cirkusa je pokazao da cirkus ne postoji kao terapija "van svijeta", već da ga se isti itekako tiče.
pročitaj cijeli tekst
mikser
ciganke lete u nebo
"Bre, ja nisam peder, i neću da budem peder!", provalio je petogodišnjak, a autobusom se prolomio smijeh. Biljana Kosmogina, beogradska spisateljica, nabasala je  na simpatičnu ekipu u javnom prijevozu i poslala nam pričicu. Cigani pederi - stvarno politički nekorektno.
pročitaj cijeli tekst
mikser
pozdrav iz ukrajine I.
arhiva
Istok Europe znamo s televizije jer nam nekako nije usput, tvrdi Nataša Bodrožić. Zastala je na prvoj postaji puta prema Crnome moru (drugoj, ako brojimo i Budimpeštu u kojo jtreba presjesti). Izvještaj prvi vodi nas u Lavov.


Kupus.net je dobitnik nagrade Zlatno radio za najbolji hrvatski web 2004.
  (powered by 101)

kazalište
slovenski svinjac

NATJEČAJI U KULTURI I OKO NJE

Deadline 20. lipnja: Natječaj za predstave


"Nula Nemo"
Svjetlana Gjoni
(V.B.Z., 2007.)


"Orašar" i "Alisa i Vivaldijeva četiri godišnja doba"
(Bulaja naklada, 2004. i 2005.)


Kamović
kamovic.blog.hr


pročitaj cijeli tekst
Sigurno ste se kao mali smijali klaunu koji je u cirkusu pao na guzicu. Možda su vas nasmijavale i liječničke dijagnoze pred smrt Franje Tuđmana. Kod Anđele Bešlić puknuli ste od smijeha, a vatrogasaca na Kornatima i danas se rado sjetite. E, Nova TV zna što vas zanima. Čovjeka je srce izdalo u sexy shopu. Infarkt je ispraćen smijehom, čime novinari Siniše Svilana dokazuju kako za njih nijedna vijest nije precrna. Nasmijmo se zajedno!
anatomija ženske konstruktivnosti (10)
hrvatska poštanska banda
pročitaj cijeli tekst
U trenutku "prijateljskih" hrvatsko-slovenskih odnosa, u ZKM-ovu Ciklusu europskog kazališta gostuje Stalno slovensko gledališče iz Trsta. Pasolinijev "Svinjac" režirao je u deželi već udomaćeni Ivica Buljan, a spektakl, kažu, igra 4. veljače.
Jasmini Trifunović ponovno se digla kosa na glavi. Ne, nije bila kod frizera, već u banci. Hrvatskoj poštanskoj banci. Trifunović, Jasmina Trifunović, kakva već jest, u bondovskoj je maniri spremna na sve kako bi istjerala svjetsku, pa onda, zašto ne, i osobnu pravdu. U potrazi za zagubljenom božićnicom, na šalteru banke zahtijevala je vlastiti novac. Izgubila je dobrih sat vremena, ali ponos je ionako nemjerljiv u valuti. Čist račun, duga ljubav, govorili su naši stari. Iako je račun između JT i HPB podmiren, nekako se čini da je ljubavi ipak došao kraj.
pročitaj cijeli tekst

NAGRADNA IGRA

Kupus.net
trenutačno
ne dijeli ništa.
A zašto?


Kupus.net je izdašno
financiran od strane Ministarstva kulture RH

Kupus.net je dobitnik
Plakete RIWS Akademije
OSUP-a za 2006. godinu