Tu ste: Home // Glazba // Flogging Molly uklanjaju sjedala sa šibenske tvrđave sv. Mihovila

Flogging Molly uklanjaju sjedala sa šibenske tvrđave sv. Mihovila

floggingmollyFlogging Molly, jedan od najpopularnijih svjetskih punk rock bendova, večeras na šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovila otvara drugo izdanje festivala SuperUho. Posjetitelji tvrđave ne moraju se brinuti da neće imati prostora za ples i skakanje; sjedala će se sklopiti, a utvrda predati nezavisnoj glazbenoj sceni, da pokaže, ako je na šezdeset metara visokoj uzvisini preživjela od 13. stoljeća, preživjet će i pokoji novovjeki decibel! Do 5. kolovoza protrest će je i Einstürzende Neubauten, Sun Kil Moon, of Montreal, King Khan And The Shrines, Rosetta, Ought i drugi rock/crossover bendovi.

SUPERUHO-2015---PLAKATUz glavni program na tvrđavi, publiku očekuje bogat dnevni i noćni program na gradskoj plaži Banj, iznad koje je smješten i festivalski kamp. Tu će se moći uživati uz sunce i more, ali i primjerice besplatnu školu windsurfinga. Svakodnevno će se moći odmjeriti glazbeno znanje u kvizu koji organizira Tvornica kvizova, kao i akustičnim koncertima.

Zalazak sunca pratit će se s pogledom na šibenski arhipelag, ispred tvrđave Sv. Mihovila. Gastro delicije, probrana vina i XXL kreveti pod baldahinima pozivaju ljubitelje dekadencije na jedinstveni šibenski chilling, prije zabave koja će trajati do ranih jutarnjih sati. Tvrđavu će vizualno obogatiti i mađarski kolektiv LaLuz Visuals, čiji će ručno rađeni nestandardni dijaprojektori velikih snaga projicirati crtane slideove tretirane kemijskim spojevima. After-partijanjem na gradskoj plaži kormilarit će DJ snage KIŠOBRAN, Per Le Cler i ŽUR.

ŽednoUho već osamnaest godina poboljšava glazbenu sliku nacije, a za slavljenje punoljetnosti pripremljen je i spomenar koncerata, intervjua i anegdota unutar e-edicije „Od uha do uha“. I sve to samo za vaše super uši!1 komentar na " Flogging Molly uklanjaju sjedala sa šibenske tvrđave sv. Mihovila "

Komentiraj

*


Copyright © 2012 Kupus.net. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.