Tu ste: Home // Kolumne // Seks i gad // Dinamo, konačno gooool!

Dinamo, konačno gooool!

Bio je to vrlo uzbudljiv susret na travnjaku. Ili svlačionici? Uzmimo, svlačionica. Ipak je to širi pojam. Dok su se, dakle, pripadnice ženščadi (ženske momčadi) zagrebačkog prvoligaša onako zaigrano, kako već samo one znaju, loptale nakon ručka, igrale graničara i tko zadnji magarac, na stadionu su se pojavili pravi muškarci. To je Dinamovke prilično zbunilo. Navikle su, naime, da pravi muškarci na stadion dolaze samo kad su utakmice, i to na tribine. Da ih gledaju kako tresu loptama. Ovi su pravi muškarci upali na jedno obično loptanje, izvan termina utakmice, na sam travnjak.

Pravi muškarci na stadion su došli narajcani. “Skinite se”, odmah su naredili svojim idolkama. “Želimo vam vidjeti gaćice!” Djevojčice se nisu puno nećkale. “Zar baš moramo? Ha dobro, kad već tako odlučno zahtijevate.” Redom su stale u živi zid, naguzile se nasred travnjaka i jednim potezom skinule Dinamov dres. Bilo bi seksi da je svirala neka muzika. Ovako, djevojčice su ostale u tangama, pomalo se nelagodno primajući za pipicu. Baš kao i inače u živom zidu kad požele nježnost protivničkog igrača. Dok se zadnja okrenula na drugu stranu, pravih muškaraca više nije bilo. Zbrisali zajedno s dresovima. A one su mislile da neće stati tek na gaćicama. Moglo je to biti i mnogo uzbudljivije popodne.

Djevojčice su, dakako, nastavile s treningom. Možda ih je sporna situacija zapravo motivirala da se još bolje zaigraju. Igrale su se u parovima, jedan na jedan. Skidanje do gaća doživjele su kao – zagrijavanje.

Tek je naknadno došla policija jer je dobila dojavu o nepriličnom ponašanju na travnjaku. Djevojčice su sad već bile u drugoj toaleti, uredno posloženih pletenica i lijepo zategnutih dokoljenki, loptale se nasred stadiona. Policija je također dobila želju pretresti te sumnjive osobe koje izazovno mrdaju guzom oko lopte, ali onda su čuli da se baš jedan takav pornić (grupnjak “Mirko, pazi metak: tvojih 11 vatrenih cura”) vrti na televizoru u jednoj obližnjoj birtiji pa su brzo pohitali navijati “za (s)naše”, uz žuju.

Učiteljica osramoćenih, poniženih i razgolićenih djevojčica na press konferenciji je odlučila biti “malo zločesta”. Rekla je: “Nije riječ o nikakvom incidentu. Navijači su samo pokazali svoje nezadovoljstvo, a igračice svoje guze. Interesantno da niti jedna od naših igračica nije pružila otpor navijačima”. Učiteljica je prilično izravno uočila da su neke od djevojčica možda i htjele dobiti po pičkici. Njih se to iskustvo toliko dojmilo da su bile prilično nemirne na satu i sve su iz zalaganja dobile jedan jer su samo razmišljale o onom s plavim šalom koji je prvi prinio njihove vruće hlačice svojim pohotnim nozdrvama.

“Ne zaslužujete nositi ovaj sveti dres”, govorio im je mladić duboko udišući znoj iz jednog od njih. “Vi ste sramota kluba! Kad ćete dobro igrati i pobjeđivati, vratit ćemo vam ih!”, grmio je on obavještavajući ih zapravo da se sad trebaju nastaviti igrati gole, pa kad pobijede, dobiti priliku ponovno se odjenuti. Dotad, on će, umjesto u nogometu, uživati u biljaru. Motiv drži u ruci.

Jasna je stvar da djevojčice nisu imale namjeru pobjeđivati u budućnosti. Njima je i sama naredba o igri bez dresa predstavljala – pobjedu. Jedna je čak djevojčica usplahireno podigla dva prsta i pitala: “Oprostite, gospodine navijač, hvala na iscrpnoj deskripciji naših prava i beneficija, a možete li nam sad nešto reći o našim obvezama?”Komentiraj

*


Copyright © 2012 Kupus.net. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.