Tu ste: Home // Kupusište // Likovnost // Baggizmo uspješno kickstartao!

Baggizmo uspješno kickstartao!

baggizmoDevet dana prije kraja prikupljanja sredstava na Kickstarteru, hrvatski proizvod Baggizmo već je ostvario cilj! Više od 35 tisuća ciljanih dolara slit će se u pokretanje proizvodnje muške torbe čiji je autor Ladislav Jurić uz suradnju supruge Izvorke i dizajnera iz studija Manufakturist. Uspjehu crowdfunding kampanje pomogli su i fotograf Mladen Šarić te autor kreativne komunikacije Vanja Blumenšajn (Señor).

baggizmo2U čemu je tajna Baggizma? Ova torba idealni je suputnik svih gadgeta potrebnih suvremenom muškarcu. Praktična i ergonomična, ugodna za nošenje, laka za rukovanje, ona organizira sve ono što morate ponijeti sa sobom na način da vam sve bude lako dostupno, a opet na sigurnom. Odluka da kreira Baggizmo u Ladislava se i javila nakon što mu se u jednoj nezgodi uništio tablet.

Gotovo kao Sport Billy’s Super Sack 

Tako je nastao Baggizmo, napredan, s brojnim funkcijama i oku ugodne estetike, a s obzirom da ga se može nositi u kombinaciji s raznom odjećom (ispod ili iznad nje), autori projekta tvrde da Baggizma nikad nećete morati, a ni htjeti skinuti.

S ovom torbom možete upravljati automobilom, voziti bicikl ili ušetati u luksuzni restoran; morala bi se uklopiti u svaki stil. I navodno nikad neće nabubriti, čak i kad je puna sitnica – stane u nju jedan tablet, dva smartphonea, ključevi, novčanik, olovka i blok papira, i još pokoja neophodna stvarčica!

Prvi podupiratelji na Kickstarteru osigurali su si ovu torbu već za 85 dolara (službena cijena bit će joj 130 dolara!). No, iako je kampanja dosegla cilj, i dalje se možete priključiti podršci ovog hrvatskog proizvoda, i pritom ga dobiti po povlaštenoj cijeni!

Čestitamo Baggizmo timu na uspješno odrađenoj crowdfunding kampanji!Komentiraj

*


Copyright © 2012 Kupus.net. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.